Keresés
  • Vass Richárd

TESTÉKSZER BELÖVÉS GYAKORI KÉRDÉSEK

Hozhatok-e saját ékszert?

Sajnos saját ékszert nem tudok elfogadni, mert a módszernek, amivel dolgozom pont az a lényege, és kritériuma - ellentétben a branüllel szúrt ékszer behelyezéssel - hogy az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt titánium ékszert rögzítem az lyukasztó készülékhez. Aminek segítségével megtörténik a higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezés. A klasszikus, tűvel szúrt lehetőséghez képest más módszerrel dolgozom annak ellenére, hogy a végeredmény ugyanaz lesz, szöveti roncsolás nélkül kerül behelyezésre az ékszer az adott testrészbe. Tehát, azért nem tudok hozott ékszerrel segíteni, mert több okból kifolyólag sem lehet a steril kapszulába csomagolni, ami kompatibilis az lyukasztó készülékkel. A hozott ékszer behelyezése technikailag kivitelezhetetlen azzal a módszerrel, amivel én dolgozom.

Orrbelövés vagy orr átszúrás?

Átszúrni az adott testrészt egy steril tűvel, branülel is lehetséges. véleményem szerint ez a módszer már elavult,a mai modern kor eszközeivel szemben. Az általam használt belövő rendszer teljesen higiénikus, a lövés helye egyáltalán nem vérzik a lyukasztás alkalmával. Nem érintkezik a bőrfelület az emberi kézzel, továbbá minimális a fájdalom érzet is. A lyukasztást modern, speciálisan erre a beavatkozásra kifejlesztett, veszélytelen professzionális eszközzel végzem. A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk az orrot hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy orrlyukasztó készülékkel helyezzük be az orrékszert az orrcimpába. A Medisept orrlyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest.:

  • Kevésbé fájdalmas - Az orrlyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi az orrpiercinget az orrba, így nincs szükség további műveletre.

  • Gyorsabb - Egy mozdulattal szúrjuk át az orrcimpát.

  • Higiénikusabb - A szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt orrékszert.

Fáj a belövés?

A legtöbb ember érez egy pici fájdalmat vagy kellemetlen égető érzést a lyukasztás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a orrékszer behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Fémallergia esetén is vállalhatom a lyukasztást?

A Studex System 75 lyukasztó készülékével végzett belövéshez a választható ékszerek titánimból készülnek. Az titánium nem tartalmaz nikkelt, így az ékszerek megfelelő utógondozás mellett a behelyezést követően sem okoznak allergiás reakciót.

18 megtekintés0 hozzászólás
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now