Keresés
  • Vass Richárd

AZ ORR PIERCING BELÖVÉSRŐL

A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk az orrot hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy orrlyukasztó készülékkel helyezzük be az orrékszert az orrcimpába. A Medisept orrlyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest.


Kevésbé fájdalmas

Az orrlyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi az orrpiercinget az orrba, így nincs szükség további műveletre.

Gyorsabb

Egy mozdulattal szúrjuk át az orrcimpát.

Higiénikusabb

A szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt orrékszert. Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően az orrpiercing behelyezés a Medisept kíváló termékeivel higiénikus, kíméletes a jó minőségű titánium ékszerek használatával rendkívül biztonságos.


Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott orr pierciggel is tudok-e segíteni?

Sajnos azért nem tudok segíteni hozott orr piercinggel, mert a módszernek amivel dolgozom pont az a lényege, és kritériuma - ellentétben a branüllel szúrt orr piercing behelyezéssel - hogy, az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt titánium orr ékszert rögzítem az orrlyukasztó készülékhez aminek segítségével megtörténik az orrpiercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése. A klasszikus, tűvel szúrt lehetőséghez képest más módszerrel dolgozom annak ellenére, hogy a végeredmény ugyan az lesz, szöveti roncsolás nélkül kerül behelyezésre az orr piercing az orrcimpába.

Tehát, azért nem tudok hozott orr ékszerrel segíteni, mert a hozott orr piercinget több okból kifolyólag sem lehet a steril kapszulába csomagolni ami kompatibilis az orrlyukasztó készülékkel így a hozott piercing behelyezése technikailag kivitelezhetetlen azzal a módszerrel amivel én dolgozom.

A nikkel allergiáról:

A Medisept orrlyukasztó készülékével végzett orrbelövéshez a választható orr piercingek titániumból készülnek. Az titánium nem tartalmaz nikkelt, így az orrpiercingek megfelelő utógondozás mellett a behelyezést követően sem okoznak allergiás reakciót.

Orr piercing belövés steril eszközzel

Első lépésként fertőtlenítem az orrcimpa bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm az orrpiercing helyét, ezután a készülék pillanat alatt behelyezi az orrpiercinget az orrcimpába, automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott steril titánium orrékszert.


Vendégeim mondták

„semmifèle fájdalmat nem éreztem ! Ez a technika gyors és fájdalommentes , mint ahogy mondtad , előbb kellett volna jönnöm hozzád. Köszönöm , találkozunk hamarosan“ - orr piercing lyukasztásnál


„Kicsit a lyukasztás pillanatában volt kellemetlen,de nem mondanám fájdalomnak. Legközelebb elhozom a testvérem is.“ - fülnél porcba való lyukasztás után


„valóban gyors volt, észre sem vettem. Mire észbe kaptam,már végeztünk és hihetetlen,hogy nem fájt“ - füllyukasztás után

61 megtekintés0 hozzászólás
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now